IMG 8d00155e2892b5fbbfb548ca1fb99930 V

Во рамките на активностите на проектот БЕЦиркулар беше организирана и имплементирана 5-дневна работилница „Обучи ги обучувачите“ во Битола, во периодот од 14 – 15 – 16 и 19 – 20 декември 2022 година.

Работилницата заврши успешно. ЗМАИ и нивните партнери, имајќи ја улогата на обучувачи, одржаа висококвалитетен интензивен тренинг семинар за двата основни концепти на проектот. Беа поставени основите за подлабока анализа што треба да се направи во иднина во врска со Повторната употреба-поправка и Центарот за биомаса.

Беше одлично искуство за сите учесници!”

20221216 122139 20221216 122210 20221215 135732

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.