IMG 5433

Средба со новите партнери на Кластерот за биоекономија и животна средина (CluBE) во Лерин, чија цел беше да ги информира за BeCircular проект, беше успешно завршен.Средбата се одржа на 30.03.2023 година во новата филијала на CluBE, која се наоѓа во просториите на Катедрата за визуелни и применети уметности на Универзитетот на Западна Македонија во Лерин.

На состанокот новите партнери беа информирани за напредокот на проектот, што е постигнато досега и кои се конечните цели што треба да се исполнат додека проектот BeCircular се движи кон својот последен тек. Со голем интерес детално се разговараше за потребите од спроведувањето на програмата, дефинирањето на задачите на новите партнери и намерата на целиот тим за непречена и продуктивна соработка.

Фотографиите можете да ги видите подолу:

IMG 5433IMG 5436 IMG 5431 IMG 5439 1

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.