741 1

Кластерот за биоекономија и животна средина на Западна Македонија (CluBE), во рамките на имплементацијата на проектот BeCircular на европската програма INTERREG IPA CBC Грција – Република Северна Македонија 2014-2020 , организира и ве поканува на информативниот ден за Циркуларна биоекономија и претприемништво за студенти на отсекот за ликовни и применети уметности на UOWM во Лерин во вторник на 16 мај 2023 година од 12:30 до 15:00 часот. Проектот е кофинансиран од Европската Унија и од националните фондови на земјите учеснички

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.